Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Onderstaande voorwaarden zijn enkel van toepassing op de verkoop en levering van Green Dawn's fysieke producten.

Offerte

Het staat de klant vrij ten alle tijden om een vrijblijvende offerte op te vragen. Aan deze offertes zijn geen additionele kosten of verplichtingen verbonden. Aan de offertes hangt geen geldigheidsduur tenzij anders op de offerte vermeld.

Transport

De verzendkosten van elke bestelling zijn voor rekening van de koper en worden automatisch bij de facturatie meegenomen. Indien een bestelling niet wordt bezorgd maar door de klant wordt afgehaald worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Voor de levering van onze bestellingen maakt Green Dawn gebruik van de diensten van PostNL. Zie ook de Algemene Voorwaarden van PostNL.

Levertijd

Elke vrijdag van de week worden de geplaatste order verzameld en verzonden met de pakket dienst van PostNL. Alle leveringen van Green Dawn zijn daar waar mogelijk voorzien van Track & Trace. 

Op al onze leveringen zijn de levertijden van PostNL van toepassing. Zie ook de Algemene Voorwaarden van PostNL.

Betalingsvoorwaarden

Alle fysieke producten van Green Dawn dienen vooraf betaald te worden. 

 

Na het plaatsen van een order zal de klant zo spoedig mogelijk een factuur ontvangen. Deze factuur dient binnen 14 dagen betaald te worden, anders vervalt de order. 

Alle betalingen dienen plaats te vinden onder vermelding van het factuurnummer middels directe overboeking naar het op de factuur vermeldde rekening nummer of via paypal.me/GreenDawnNL.

Eigendomsvoorwaarden

Zodra een bestelling betaald en verzonden is, is het officieel eigendom van de klant en kan de order niet meer ongedaan maken.

Garantie

Green Dawn hanteert geen geld terug garantie. Alle producten worden aangeboden zoals omschreven en Green Dawn doet haar uiterste best om de producten in originele staat uit te leveren. Het plaatsen van een bestelling is geheel op eigen risico.

Aansprakelijkheid

Green Dawn is niet aansprakelijk voor enig verlies of schade ontstaan nadat de producten zijn overgedragen aan PostNL. Zie ook de Algemene Voorwaarden van PostNL.