Green Dawn Design

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Ben je op zoek naar het onderstaande? 

Dan ben je bij Green Dawn Design aan het juiste adres! 

 

Heb je andere design verzoeken die hier onder niet vermeld staan? 

Neem dan contact met ons op en dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen.

 

 

logo

Logo

Een logo is het visite kaartje van je onderneming. Het is dan ook belangrijk dat jouw logo bij de identiteit en huisstijl van jouw bedrijf past. GD Design helpt graag bij het realiseren van een passend logo voor jouw onderneming.

folder

Folders

Onder folders verstaan we een liggend A4 in 3e gevouwen. 

huisstijl

Huisstijl/Visuele identiteit

De huisstijl is de visuele identiteit van jouw bedrijf. De huisstijl is waar je bedrijf aan herkent word, datgene dat overal in je bedrijf en in al je communicatie middelen terugkomt. 

 

website

Eenvoudige website

Een website is een van dé marketing tools voor jouw bedrijf die niet mag ontbreken. Het eerste dat jouw potentiele klanten doen is zoeken naar jouw website om zo meer informatie over je bedrijf te vinden. 

Een eenvoudige website is vaak al genoeg. Green Dawn kan jou hierbij helpen.

flyer

Flyers

Eenvoudig, simpel en helder. Dat is wat flyers horen te zijn. Een mooi design dat de aandacht trekt en de bedoelde boodschap overbrengt. Beschikbaar in A4 en/of A5 formaat. 

 

maatwerk

Maatwerk

Alles dat niet binnen een van de 5 hoofd categorieën valt, schalen wij onder maatwerk. Staat het geen waar jij naar opzoek bent er niet bij, of weet je niet zeker of het er wel of niet onder valt, stuur ons dan gerust een maatwerk verzoek. Dan gaan wij kijken of we jou verder kunnen helpen.

Projecten

 

rikkilehn.com

Voor de Amerikaanse auteur Rikki Lehn heeft Green Dawn een website mogen maken die aan moest sluiten bij de stijl van haar eerste publicatie, 'Sometimes You Call Me...Water' een boek gevuld met persoonlijke poëzie en fotografie. Tijdens het creatie proces hebben we dagelijks in contact gestaan met de auteur om te zorgen dat alles naar wens verliep. Haar basis wensen waren dat de verkoop link, de inhoudsopgaven van het boek, een aantal voorbeeld gedichten en de feedback van kopers op de website aanwezig moesten zijn.

Boek: Verkrijgbaar op amazon.com

Website: www.rikkilehn.com

Lotus Studios

Voor het Engelse fotografie bedrijf Lotus Studios zijn we aan de slag gegaan met het creëren van een aantal verschillende producten: 

 

- het logo

- een visitekaartje

- een eenvoudige website van een aantal pagina's

- een flyer

- een ontwerp voor een bedrijfspolo


Een leuk project waar we veel eigen ideeën in hebben mogen stoppen en waarbij we continu in contact stonden met de klant.

 

Website:  De website is helaas offline gehaald.

 

Testimonials

I just wanted to give a huge thank you to Lieke for helping me get my actual website created and up and running. I bought the domain months ago and never did anything with it. She has done such a wonderful job creating the site and making sure we were on the same page with how it should look. Lieke is very very talented at web design and a great writer herself. If you need help with your current website or need one created I definitely recommend reaching out. Lieke is very fluent in English (actually she is better then me most of the time grammar wise when we chat lol). Check out her site if you can, she currently has a very adorable children's book written about a husky and a llama.