Green Dawn Design

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Ben je op zoek naar een logo, een huisstijl, flyers/posters, folders, een eenvoudige website of maatwerk? Dan ben je bij Green Dawn Design aan het juiste adres! Heb je andere design verzoeken die hieronder niet vermeld staan? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op
Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Logo
Logo

Een logo is het visitekaartje van je onderneming. Het is dan ook belangrijk dat jouw logo bij de identiteit en huisstijl van jouw bedrijf past. Green Dawn Design helpt graag bij het realiseren van een passend logo voor jouw onderneming.

Folders
Folders

Folders bij Green Dawn Design zijn standaard liggend A4 formaat in 3e gevouwen. Heb je net even iets anders in gedachten? Leg het ons voor en dan gaan wij kijken of ook dit haalbaar is.

Huisstijl
Huisstijl/Visuele identiteit

De huisstijl is de visuele identiteit van jouw bedrijf. De huisstijl is waar je bedrijf aan herkent word, datgene dat overal in je bedrijf en in al je communicatie middelen terugkomt.

Website
Eenvoudige Website

Een website is een van dé marketing tools voor jouw bedrijf die niet mag ontbreken. Het eerste dat jouw potentiële klanten doen is zoeken naar jouw website om zo meer informatie over je bedrijf te vinden.

Een eenvoudige website is vaak al genoeg. Green Dawn Design kan jou hierbij helpen.

Flyers
Poster & Flyers

Eenvoudig, simpel en helder. Dat is wat posters en flyers horen te zijn. Een mooi design dat de aandacht trekt en de bedoelde boodschap overbrengt. Beschikbaar in A4 en/of A5 formaat.

Maatwerk
Maatwerk

Alles dat niet binnen een van de 5 hoofd categorieën valt, schalen wij onder maatwerk. Staat hetgeen waar jij naar opzoek bent er niet bij, of weet je niet zeker of het er wel of niet onder valt, stuur ons dan gerust een maatwerk verzoek. Dan gaan wij kijken of we jou verder kunnen helpen.

Tarieven

Logo 

€ 150

Inbegrepen in de prijs is het ontwerpen en het maken van het logo. In het voorafgaande consult bespreken we de wensen waar het logo aan dient te voldoen en eventuele ideeën die je al hebt. De uiteindelijke levering omvat 3 varianten van het logo (kleur, zwart & wit), een groot en klein formaat van elke variant, en een bijpassend favicon gebaseerd op het logo. De individuele bestanden worden geleverd als .png format (indien gewenst is .psd format ook mogelijk). De bestanden worden aangeleverd in een zipbestand. 

Posters/Flyers
€ 80,- / €100,-

Wanneer je een poster of flyer laat ontwerpen door Green Dawn heb je de keuze uit een enkelzijdig ontwerp (€80,-) en een dubbelzijdig ontwerp(€100,-). Voor Flyers gaan we doorgaans uit van A5 formaat en voor posters hanteren we A4 formaat. Andere afmetingen zijn in overleg mogelijk ook een optie.

Let op! Het gaat hier enkel om de ontwerpprijs. Het afdrukken van de ontwerpen zit hier niet standaard bij in maar is wel beschikbaar tegen een meerprijs.

Website
€ 600,- / € 500,-

Een eenvoudige website zonder costum graphics of logo ontwerp. Alle grafische zaken dienen door de klant te worden aangeleverd. Wanneer er wens is voor costum graphics word er een meer prijs gerekend. Tevens rekenen wij een meer prijs per additionele pagina. Eventuele WordPress template kosten zijn niet inbegrepen in de prijs.

Er zijn twee website opties:
Statische website in HTML/CSS tot 5 pagina's: € 600,-
WordPress website tot 5 pagina's: € 500,-

Maatwerk
Offerte

Alles dat niet binnen een van de 5 hoofdcategorieën valt schalen wij onder maatwerk. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het ontwerpen van boekkaften, verpakkingen, wenskaarten en uitnodigingen. Omdat maatwerk verzoeken nogal uiteen kunnen lopen zijn hier geen vaste prijzen voor en stellen wij voor elk maatwerk verzoek een aparte offerte op.

Huisstijl/Visuele Identiteit
€ 400

Bovenstaande prijs omvat het gehele huisstijlpakket, inbegrepen in deze prijs is: het voorafgaande consult waarin we de wensen en bestaande ideeën bespreken, het samenstellen van de visuele identiteit, het ontwerpen van visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, offerte & factuur template(aangeleverd als excel & pdf bestand) en social media post templates(9 varianten aangeleverd als .png en .psd bestand). Wanneer je slechts een aantal van deze items nodig hebt dan kun je ze ook los laten ontwerpen. Wanneer je niet voor het hele pakket gaat is dit namelijk voordeliger.

De individuele prijzen zijn als volgt:

Visitekaartjes: € 125,-
Briefpapier & enveloppen: € 75,-
Offerte & factuur template: €75,-
Social media post templates: €150,-

Let op! Het gaat hier enkel om de ontwerpprijs. Het afdrukken van de ontwerpen zit hier niet standaard bij in maar is wel beschikbaar tegen een meerprijs.

Folders
€ 120,-

Een folder bij Green Dawn is een dubbelzijdig bedrukt tri-fold ontwerp op A4 formaat in de huisstijl.

Let op! Het gaat hier enkel om de ontwerpprijs. Het afdrukken van de ontwerpen zit hier niet standaard bij in maar is wel beschikbaar tegen een meerprijs.

Alles-in-één pakket
€ 1.300,-

Bij het Alles-in-één pakket zit zoals de naam al zegt alles inbegrepen. Logo, huisstijl, posters, flyers, folders & een website. Binnen deze optie is tevens ruimte voor enige vorm van maatwerk.

Consult
€ 50,- per uur

Begin je net met je eigen bedrijf en weet je niet goed waar je moet beginnen of ben je opzoek naar iemand die meedenkt over de grafische kant van een bedrijf? Dan gaan wij samen brainstormen over de opties die er zijn, denk aan een kleurenpalet voor de visuele identiteit, opties voor website hosting, etc. De lengte van een consult kan per klant en per project verschillen. Green Dawn neemt graag de tijd om elke klant zo goed mogelijk te helpen. Wanneer je een design project uitbesteed bij Green Dawn zit het consult hier gratis bij inbegrepen.

Onze projecten

rikkilehn.com

Voor de Amerikaanse auteur Rikki Lehn heeft Green Dawn een website mogen maken die aan moest sluiten bij de stijl van haar eerste publicatie, 'Sometimes You Call Me...Water' een boek gevuld met persoonlijke poëzie en fotografie. Tijdens het creatieproces hebben we dagelijks in contact gestaan met de auteur om te zorgen dat alles naar wens verliep. Haar basis wensen waren dat de verkoop link, de inhoudsopgaven van het boek, een aantal voorbeeld gedichten en de feedback van kopers op de website aanwezig moesten zijn.
Boek: Verkrijgbaar op amazon.com

Website: www.rikkilehn.com

RikkiLehn_web

Lotus Studios

Voor het Engelse fotografie bedrijf Lotus Studios zijn we aan de slag gegaan met het creëren van een aantal verschillende producten: 

 

- het logo

- een visitekaartje

- een eenvoudige statische website van een aantal pagina's

- een flyer

- een ontwerp voor een bedrijfspolo


Een leuk project waar we veel eigen ideeën in hebben mogen stoppen en waarbij we continu in contact stonden met de klant.

 

Website:   De website is helaas offline gehaald.

 

testimonials

I just wanted to give a huge thank you to Lieke for helping me get my actual website created and up and running. I bought the domain months ago and never did anything with it. She has done such a wonderful job creating the site and making sure we were on the same page with how it should look. Lieke is very very talented at web design and a great writer herself. If you need help with your current website or need one created I definitely recommend reaching out. Lieke is very fluent in English (actually she is better then me most of the time grammar wise when we chat lol). 
 Check out her site if you can, she currently has a very adorable children's book written about a husky and a llama. 

188875631_597352834557509_5753366296870027423_n
Rikki Lehn Schrijfster